Rólunk

Kempo gyerek és felnőtt edzés Debrecenben

Miért edz velünk?

A Spartan Kempo Debrecen 2006-ban indult Papp Valér mester vezetésével. Az akkor még maroknyi felnőtt harcosból álló csapat a közel 20 év alatt az ország egyik legsikeresebb harcművészeti csapatát építette föl. Keresztesi Péter mester munkáját immáron 5 saját nevelésű mester és további 3 mesterjelölt segíti. Ennek köszönhetően 2021-től kezdődően már harcművészeti iskolaként működünk, lehetőséget biztosítva minden korosztálynak és képzettségi szintnek. Így a kezdők és a haladók is megtalálják a számításaikat nálunk.

Harcművészeti iskolánk a hobbistáktól a profi versenyzésig lehetőséget nyújt a fejlődésre és a kempo által kínált út minél teljesebb bejárására. Iskolánk saját képzési, versenyeztetési és vizsgáztatási programmal rendelkezik. Ennek köszönhetően a hozzánk csatlakozók egy aktív közösségi és szakmai élettel bíró csapathoz érkeznek. További érdekességekért görgess lejjebb! Várunk Téged is!

IMG_20220201_184554

Mivel a ZBK Kempo a reális és hatékony utcai önvédelmet célozza meg, ezért az edzésekkel igyekszünk az ehhez szükséges képességek elsajátítását elősegíteni. Minden edzés alapelemét képzi az erőnlét, ütés-rúgás, dobás és földtechnikák gyakorlása. A ZBK Kempo ezért kevert harcművészetnek tekinthető, de annál több, mivel kiegészül formagyakorlatokkal, fegyveres és töréstechnikákkal egyaránt. Klubunk ezeken felül kiemelt hangsúlyt fektet az egészséges életmód kialakítására és a közösségépítésre.

10
175
147
70

UWSKF világkupa legsikeresebb felnőtt és gyerek csapata

2019 – 2021 – 2022

Magyarország legjobban fejlődő vidéki csapata.

Maximális felszereltség

Maximális felszereltség

Edzőtermünk 1000 nm, ahol helyet kapott 300 nm tatami szőnyeg, box ring, spartan fight erősítő részleg, cardio részleg, recepció.
Kezdd el!

Kezdd el!

Az első három hónapban biztosítunk minden szükséges felszerelést. Nálunk országos, Európa és Világkupa győztesektől tanulhatsz egy baráti közegben.
Harcművészet mindenkinek

Harcművészet mindenkinek

Klubunk akadémia rendszerben működik és már 4 éves kortól, három korcsoportban foglalkozunk a harcosok képzésével, egészen senior korig bezárólag.
Vizsgák

Vizsgák

Zen Bu Kan Kempo stílusirányzatunkban vizsgarendszerben történik a tudás koncentrikus és korosztályspecifikus átadása, amit övekkel jelzünk. A vizsgák remek lehetőséget kínálnak a megméretettésekre való felkészülésekhez.
Versenyek

Versenyek

Éves eseménynaptárunk 8 szövetségi versenyt tartalmaz, de ezek mellett más stílusirányzat versenyeit is látogatjuk. A verseny egy köztes út az edzőterem és a való világ között. Kiválló lehetőség a harci tudás tesztelésére.
Szemináriumok

Szemináriumok

Rendszeresen szervezünk témaspecifikus harcművészeti foglalkozásokat, ahová külsős mestereket hívunk, így harcosaink más stílusokból is tudást meríthetnek. Mindezek felett egészséggel kapcsolatos előadások is részét képzik az éves szeminárium sorozatunknak.
Baráti közösség

Baráti közösség

Az edzések és a harcművészeti programjaink mellett számos alkalommal szervezünk csapatépítő rendezvényeket, ahol a fókusz a kikapcsolódáson van.
Önvédelem

Önvédelem

Edzéseinken a valós utcai önvédelemet célozzuk meg, így a képzésünk részét képzi az álló és földharc egyaránt.