EDZÉSEINK Gyere el és próbáld ki magad! VERSENYZŐ Kapcsolat ERŐNLÉTI FELNŐTT KISFELNŐTT GYEREK
A meditáció, illetve ehhez az állapothoz vezető szellemi gyakorlatok kiemelkedő fontossággal bírnak egy harcos, de egy hétköznapi ember életében is. A legtöbb harcunk szellemi háború és sokan vélik úgy, hogy számos betegségünk és problémáink alapvető forrása a belső szellemi egészségünk állapota. Ha megtanuljuk egyensúlyban tartani a gondolati síkunkat új dimenziók nyílhatnak meg előttünk, olyanok, amikről eddig nem sejtettük, hogy léteznek. 

Küzdelmi edzés

Haladó, Kezdő, Középhaladó, Mester
Küzdelmi edzéseink során arra törekszünk, hogy mind az önvédelemben, mind pedig a versenysportban megállják a harcosaink helyüket. Ezért az edzés során külön foglalkozunk az álló harccal és a földharccal egyaránt. A sparringok során lehetősége van mindenkinek kipróbálni és tesztelni a tanult technikákat, illetve betekintést nyerni önmaga egyéb képességeibe is, mint pl. erő, állóképesség, gyorsaság, reakció idő stb.
Bírkózás és grappling edzéseinket azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejlődni a levitelekben, dobásokban és a földharc techikákban egyaránt. A kempo önvédelem szerves részét képzi a közelharc, aminek az egyik alappillére a bírkózás. A küzdősport téren pedig a grappling mozgásanyaga az, ami az MMA, K-3, A-Full, B-Full szabályrendszerekben leginkább harcképes.

Kezdő kurzus

Hobbi/Kezdő
Kezdő felnőtt alapszintű harcművészeti képzésünket azoknak a 14 év felettieknek ajáljuk, akiket érdekelnek a tradícionális harcművészetek, de eddig nem volt bátorságuk belekóstolni ebbe a világba. Azokat az tanulókat vájuk, akik szeretnének mentálisan és fizikálisan fejlődni, megérteni és megismerni a tradíciók világát és fokozatosan bekapcsolódni a harcművészeti akadémia rendszerünk közösségi életébe.

Spartan Versenyzői edzés

Haladó, Mester, Mesterjelölt
Spartan Kempo versenyzői edzéseink kifejezetten azoknak szólnak, akik nagyon elkötelezettek a Zen Bu Kan Kempo mellett és szeretnék a küzdősportolói képességeiket a maximumra fejleszteni. Ezeken a foglalkozásokon azok vehetnek részt, akik legalább lila övesek, 90%-os az edzéslátogattsági arányuk és legalább évi 3 versenyen részt vesznek.
Spartan Fight edzéseinket olyanoknak ajánljuk, akik hobbisták vagy küzdősportolók, de szeretnének erőben és állóképességben fejlődni. 120 négyzetméteres termünket úgy alakítottuk ki, hogy eszközparkjában teljesen ezt a cél szolgálja. Az edzések részei a zsákolások, szabad testsúlyos és eszközös gyakorlatok.
Gyerek edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend - fegyelem - tisztelet hármasa. A foglalkozások teljesen korosztályspecifikusak amiknek alapja játékon keresztüli testi és mentális fejlesztés. A gyerekek nálunk megtanulnak biztonságosan esni, gurulni és otthonosan mozogni állva és a földön is.

Spartan Kisfelnőtt Edzések (9-14 évesek)

Haladó, Kezdő, Középhaladó
A kisfelnőtt edzéseink azoknak az általános iskolásoknak szólnak, akik már érettebbek és jobban tudják követni a fegyelmezett és struktúrált foglalkozásokat. Kisfelnőtt edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend – fegyelem – tisztelet hármasa.

Spartan Felnőtt Haladó Edzés (14 évtől)

Haladó, Mester, Mesterjelölt
Felnőtt edzéseink egy egész éves technikai, verseny és vizsgafelkészítő program szerint működnek, havi lebontásban. A keddi edzések állóharc fókuszúak, a csütörtökiek földharc, dobás és fölrevitel orientáltak, szombaton pedig átismételjük a heti anyagot. Minden edzés küzdelemmel zárul, amik light sparringok, így a kezdők is nyugodtan és biztonságban részt tudnak venni benne.

Edzésrend

Spartan Kempo edzéseinket a K-Fitness Harcművészeti központban tartjuk. Gyere el és próbáld ki Te is a Kempo világát!
Spartan Kisfelnőtt Edzések (9-14 évesek)
17:00 - 18:30
With Muzsnay András
Spartan Gyerek Edzések (4-8 évesek)
17:00 - 18:00
Spartan Crossfight erőnléti edzés (12 évtől)
17:00 - 18:00
Birkózás/Grappling
18:30 - 20:00
With Péter Zoltán
Kezdő kurzus
19:00 - 20:30
With Kiss Dániel
Spartan Kisfelnőtt Edzések (9-14 évesek)
17:00 - 18:30
With Muzsnay András
Spartan Gyerek Edzések (4-8 évesek)
17:00 - 18:00
Spartan Crossfight erőnléti edzés (12 évtől)
17:00 - 18:00
Spartan Versenyzői edzés
18:00 - 20:00
With Keresztesi Péter
Kezdő kurzus
19:00 - 20:30
With Kiss Dániel
Küzdelmi edzés
17:00 - 18:00
With Keresztesi Péter
Meditáció és egészség
18:00 - 19:00
With Keresztesi Péter

Ezen a napon nincsennek edzések.

Ezen a napon nincsennek edzések.