Spartan Gyerek Edzések (4-8 évesek)

Edzés / Gyerek edzések

Kempo gyerek önvédelmi edzések már 4 éves kortól!

 

Gyerek edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend – fegyelem – tisztelet hármasa. A foglalkozások teljesen korosztályspecifikusak, amiknek alapja a játékon keresztüli testi és mentális fejlesztés. A gyerekek nálunk megtanulnak biztonságosan esni, gurulni és otthonosan mozogni állva és a földön is.  Fejlesztjük a koordinációjukat, ritmusérzéküket, figyelmüket és tanulási képességeiket. A harcművészeti közösségi élet során megtanunak önállóan és csapatban dolgozni. Azok, akik visszahúzódóak bátrak lesznek, a vakmerőek megfontoltak, a gyengék pedig erősek, mind jellemben, mind testben.

 

 

Nálunk az edzés nem az aggresszióról és a verekedésről szól. Arra törekszünk, hogy felismerve a gyermek erősségeit és gyengeségeit egy olyan útra tereljük, ahol megtanulja magát az arany középúton tartani testileg és lekileg is. Mestereink és mester jelöljeink mind egyetemet végzett pedagógusok, népegészségügyi szakemberek, mérnökök, orvosok, gyógytornászok, akik mögöt közel 10 éves harcművészeti tapasztalat áll.

Amit hoznotok kell magatokkal:

  • melegítő nadrág
  • fekete póló
  • papucs (mezítláb edzünk)
  • innivaló

Szülőknek lehetőséget biztosítunk a mozgásra, amíg a gyerekek edzenek. Csatlakozhattok a Crossfight edzésünkre, aminek a leírását ide kattintva találjátok, vagy használhatjátok az edzőtermünk súlyzós és kardio részét egyedül is, aminek a díja 8.000 Ft/hó.

A gyakori kérdésekre a válaszokat ide kattintva tudjátok elérni.