Rólunk mondták

Both Adrienn

Mióta Benjámin kempozik sokkal könnyebben elfogadja, hogy vannak kötelességei. A kevés iskolai mozgástól ingerlékeny ès frusztrált volt. Ezen is segített a kempo. Energikusabb is lett. Itt önmaga tud lenni. Sikerei vannak. Sokkal kiegyensúlyozottabb.

2022.02.07.

Borbély Zsanett

Úgy érzem, mi még az elején vagyunk a 2 évünkkel a kempo-n, de sok jó oldala van amiért ajánlom. Szuperek a gyerekek. Nagyképűséget eddig sosem tapasztaltam sem gyerektől, sem szülőktől. Jártunk más egyesületbe, ahol sajnos mindenkin ezt éreztem. Nálunk a nagy áttörés a citrom övvel jött. Azóta komolyan veszi, amit csinál. Azt mondta, ha felnő kempós lesz . Én  támogatom ebben, mert látom a nagyokon, hogy céltudatosak, egészségtudatosak, összetartóak és csinosak. Ez mind jól jön az életben.

2022.02.07.

Kulcsár Viktória

Csongornak nagyon sokat segített a szabályokhoz való alkalmazkodásban, a tiszteletadásban. Szeretem, hogy következetes szigorúsággal, de szeretetre nevelitek őket az edzés alatt. A mai világban különösen fontos, hogy a szabàlykövetéssel egy keretet adjunk a gyerekeknek, ezt maximálisan hozzátok úgy, hogy közben a gyerek szeret edzésre járni.

2022.02.07.

Feketéné Madarász Krisztina

Zalán amióta Kempozik, 180 fokos fordulatot vett, természetesen jó irányba!
Magatartásilag lenyugodott, nem olyan vehemens, azóta átgondolja a cselekedeteit, rettentő kitartó, előtte mindent feladott egyből. Semmi küzdőszellem nem volt benne. Mára már ami a Kemponak és Neked köszönhető, harcos ,küzdőszellemű, nem hátrál meg az akadályoktól nyugodt és nagyon kitartó. Vannak céljai, legfontosabb dolog az életében, amit célnak kitűzött, hogy ügyvéd legyen és Ő is mesterként adhassa át a tudást a jövő Kemposainak! Már említettem de ma is azt mondom, a lehető legjobb döntés volt, amikor Rád bíztam Zalánt! Azt sajnálom csak, hogy nem hamarabb találtunk Rátok!

2022.02.07.

Kiss Ákos

Hosszú út volt míg rátaláltam a kempora. Sok harcművészeti ágat és sportágat kipróbáltam. Valahol a harcművészetekben ezt a fajta komplexitást (fizikai és szellemi szinten) nem találtam meg máshol csak itt. Ezért kempozok. Illetve azért, mert sok olyan dolgot megcsináltam és kibírtam amiről nem hittem volna hogy meg tudom tenni. De a kempo, és a társaság motivált annyira, hogy megtegyem. Szóval a kempo sokat segített fejlődnöm.

2022.02.07.

Cserős Zsolt

Hogy miért Kempozom? A saját határaim leküzdése miatt,erősebb és kitartóbb ember legyek lelkileg-szellemileg-testileg,egészséges életmódra nevel minden értelemben,minél magasabb szinten elsajátítsam ezt a harcművészetet,illetve,hogy egy jó csapathoz tartozzak,nem utolsó sorban pedig tetszik az összetettsége,hogy mindenféle stílus megtalálható benne.Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Nyilván a csajozásban sem hátrány,de nem ez a fő motiváció.

2022.02.07.

Barta Zsolt

Szükségem van a kempora fizikailag és mentálisan is. Fizikailag, hogy miért van szükség azt nem kell magyarázni. Mentálisan: alapból feszült, ideges a természetem. Ezt kontroll alatt kell tartani a kempo erre tökéletes. Jól érzem magam az edzések alatt. A kempo segített áthidalni az életem egy nehéz időszakát.

2022.02.07.

Írj rólunk véleményt!