Edző - Kiss Dániel

Információ
Kiss Dániel

Kiss Dániel

Kempo mester 1.dan

Sport Életrajz

A Zen Bu Kan Kempo-t 12 éves koromban kezdtem el, ekkor nálam választó szerepet töltött be, hogy valamilyen keményebb, fegyelmezettebb sportot találjak. Amikor elmentem az első Kempo edzésre, mintha egyszerre lettem volna túl az addigi sporttal el nem töltött éveimen, de boldog voltam, és amit aznap éreztem felemelő volt. Attól a naptól kezdve tudtam és akartam is, hogy a Kempo végig kísérje az életem.
Immáron 8 éve Kempozom, jelenleg 1. Kyu fokozatom van, ami azt jelenti, hogy közvetlen az 1. Danos (fekete öves) vizsgám előtt állok. Versenyezni már kezdőként elkezdtem, az eseménydús versenynaptárunknak köszönhetően sok versenyen és azon belül is rengetek kategóriában tapasztalatot szerezhettem már. 10 országos bajnoki címet szereztem küzdelmi és technikai számokban. Rendszeresen verseny bíráskodom és edzést tartok egyesületünkben több mint 2 éve.
Számomra nagyon fontosak a Kempo tradíciói melyek sokkal inkább a harcművészet felé veszik az irányt, szeretek elmélyülni a technikák és testtudat komolyabb megismerésében. Számomra a harcművészet erőt és magabiztos kisugárzást ad a mindennapokban is.

SPORT KARRIER

-2014-ben 11. Kyu megszezése
-2017-től minden évben részt vettem a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség központi edzőtáborában, itt rengeteg új edzésmetodikát ismerhettem meg.
-2017-től kezdődően több országos bajnoki cím küzdelmi és technikai versenyszámban
-a 2017-es Európa-bajnokságon (Sport Kempo UWSKF European Open Championship): 2. helyezés
-a 2018-as és 2019-es világkupán (World Sport Kempo UWSKF Championship): egy ezüst – és egy bronzérem, ill. két arany- és két ezüstérem