Kisfelnőtt edzések

Class Type
A meditáció, illetve ehhez az állapothoz vezető szellemi gyakorlatok kiemelkedő fontossággal bírnak egy harcos, de egy hétköznapi ember életében is. A legtöbb harcunk szellemi háború és sokan vélik úgy, hogy számos betegségünk és problémáink alapvető forrása a belső szellemi egészségünk állapota. Ha megtanuljuk egyensúlyban tartani a gondolati síkunkat új dimenziók nyílhatnak meg előttünk, olyanok, amikről eddig nem sejtettük, hogy léteznek. 

Küzdelmi edzés

Haladó, Kezdő, Középhaladó, Mester
Küzdelmi edzéseink során arra törekszünk, hogy mind az önvédelemben, mind pedig a versenysportban megállják a harcosaink helyüket. Ezért az edzés során külön foglalkozunk az álló harccal és a földharccal egyaránt. A sparringok során lehetősége van mindenkinek kipróbálni és tesztelni a tanult technikákat, illetve betekintést nyerni önmaga egyéb képességeibe is, mint pl. erő, állóképesség, gyorsaság, reakció idő stb.
Bírkózás és grappling edzéseinket azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejlődni a levitelekben, dobásokban és a földharc techikákban egyaránt. A kempo önvédelem szerves részét képzi a közelharc, aminek az egyik alappillére a bírkózás. A küzdősport téren pedig a grappling mozgásanyaga az, ami az MMA, K-3, A-Full, B-Full szabályrendszerekben leginkább harcképes.

Spartan Kisfelnőtt Edzések (9-14 évesek)

Haladó, Kezdő, Középhaladó
A kisfelnőtt edzéseink azoknak az általános iskolásoknak szólnak, akik már érettebbek és jobban tudják követni a fegyelmezett és struktúrált foglalkozásokat. Kisfelnőtt edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend – fegyelem – tisztelet hármasa.