Felnőtt edzések

Class Type
A meditáció, illetve ehhez az állapothoz vezető szellemi gyakorlatok kiemelkedő fontossággal bírnak egy harcos, de egy hétköznapi ember életében is. A legtöbb harcunk szellemi háború és sokan vélik úgy, hogy számos betegségünk és problémáink alapvető forrása a belső szellemi egészségünk állapota. Ha megtanuljuk egyensúlyban tartani a gondolati síkunkat új dimenziók nyílhatnak meg előttünk, olyanok, amikről eddig nem sejtettük, hogy léteznek. 

Küzdelmi edzés

Haladó, Kezdő, Középhaladó, Mester
Küzdelmi edzéseink során arra törekszünk, hogy mind az önvédelemben, mind pedig a versenysportban megállják a harcosaink helyüket. Ezért az edzés során külön foglalkozunk az álló harccal és a földharccal egyaránt. A sparringok során lehetősége van mindenkinek kipróbálni és tesztelni a tanult technikákat, illetve betekintést nyerni önmaga egyéb képességeibe is, mint pl. erő, állóképesség, gyorsaság, reakció idő stb.
Bírkózás és grappling edzéseinket azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejlődni a levitelekben, dobásokban és a földharc techikákban egyaránt. A kempo önvédelem szerves részét képzi a közelharc, aminek az egyik alappillére a bírkózás. A küzdősport téren pedig a grappling mozgásanyaga az, ami az MMA, K-3, A-Full, B-Full szabályrendszerekben leginkább harcképes.

Kezdő kurzus

Hobbi/Kezdő
Kezdő felnőtt alapszintű harcművészeti képzésünket azoknak a 14 év felettieknek ajáljuk, akiket érdekelnek a tradícionális harcművészetek, de eddig nem volt bátorságuk belekóstolni ebbe a világba. Azokat az tanulókat vájuk, akik szeretnének mentálisan és fizikálisan fejlődni, megérteni és megismerni a tradíciók világát és fokozatosan bekapcsolódni a harcművészeti akadémia rendszerünk közösségi életébe.

Spartan Felnőtt Haladó Edzés (14 évtől)

Haladó, Mester, Mesterjelölt
Felnőtt edzéseink egy egész éves technikai, verseny és vizsgafelkészítő program szerint működnek, havi lebontásban. A keddi edzések állóharc fókuszúak, a csütörtökiek földharc, dobás és fölrevitel orientáltak, szombaton pedig átismételjük a heti anyagot. Minden edzés küzdelemmel zárul, amik light sparringok, így a kezdők is nyugodtan és biztonságban részt tudnak venni benne.