Középhaladó

Class Difficulty

Küzdelmi edzés

Haladó, Kezdő, Középhaladó, Mester
Küzdelmi edzéseink során arra törekszünk, hogy mind az önvédelemben, mind pedig a versenysportban megállják a harcosaink helyüket. Ezért az edzés során külön foglalkozunk az álló harccal és a földharccal egyaránt. A sparringok során lehetősége van mindenkinek kipróbálni és tesztelni a tanult technikákat, illetve betekintést nyerni önmaga egyéb képességeibe is, mint pl. erő, állóképesség, gyorsaság, reakció idő stb.
Gyerek edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend - fegyelem - tisztelet hármasa. A foglalkozások teljesen korosztályspecifikusak amiknek alapja játékon keresztüli testi és mentális fejlesztés. A gyerekek nálunk megtanulnak biztonságosan esni, gurulni és otthonosan mozogni állva és a földön is.

Spartan Kisfelnőtt Edzések (9-14 évesek)

Haladó, Kezdő, Középhaladó
A kisfelnőtt edzéseink azoknak az általános iskolásoknak szólnak, akik már érettebbek és jobban tudják követni a fegyelmezett és struktúrált foglalkozásokat. Kisfelnőtt edzéseink során kiemelt figyelemet szentelünk az alapvető tradícionális értékek továbbadására, ami a rend – fegyelem – tisztelet hármasa.