Elsöprő debreceni siker a Zen Bu Kan Kempo országos gyerek bajnokságon!

2022.04.10. / Verseny
Elsöprő debreceni siker a Zen Bu Kan Kempo országos gyerek bajnokságon!

Az idei évben a debreceni Spartan Kempo Egyesület rendezte az országos gyerek bajnokságot Debrecenben, ahol közel 150 harcos mérte össze tudását. A verseny 4 páston zajlott. A délelőtti órákat a technikai számok uralták. Formagyakorlatban, fegyveres formagyakorlatban és önvédelemben mutatták meg magukat a harcosok. A délutáni szekcióban már a küzdelmi számoké volt a főszerep Stop-Semi Contactban, C-viadalban és Gi földharcban feszültek egymásnak az ellenfelek. Rendkívül színvonalas versenyt láthattunk, ahol mind a versenyszervezés, mind pedig a versenyzők felkészültsége összhangban volt.

 

 

A debreceni Spartan Kempo klub 25 harcossal vonult fel, akik összesítve 92 nevezést adtak le, amiből 28 arany, 25 ezüst és 14 bronz érem született. Ezzel a debreceni csapat fölényesen a legsikeresebb klubként végzett a 17 csapat közül. Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük edzőik és a gyerekek szüleinek a munkáját.

Külön köszönet illeti meg szponzorainkat, akik nélkül a rendezvényünk nem jöhetett volna létre, illetve azoknak akik ezen a jeles napon segédkeztek, hogy ezek a sikerek létrejöhessenek.

Bedeco Kft – DH szerviz – Otex Kft

Hajrá Spartans, hajrá Debrecen!