I. Respect Kupa Törökbálint

2024.02.19. / Verseny

I. Respect kupa gyerekverseny

 

Szombaton, a Törökbálinti Sportközpontban, sikeresen lezajlott az I. Respect Kupa Zen Bu Kan Kempo gyerekverseny, mely a szezon első pontszerző eseménye volt. A versenyen 22 különböző klub közel 140 tehetséges versenyzője mérette össze tudását. Az esemény kiváló lehetőséget biztosított a fiatal versenyzőknek, hogy megmérettessék magukat.

 

 

A Spartan Kempo Debrecen csapata kiemelkedő teljesítményt nyújtott a versenyen. A klub 8 versenyzői összesen 6 aranyérmet, 9 ezüstérmet és 3 bronzérmet szereztek. Az esemény hangulata kiváló volt, és a versenyzők, edzők, valamint a szurkolók is pozitív visszajelzéseket adtak a rendezvényről. A gyerekek sporttudásukat fejlesztve és a fair play szellemében versenyezve emelték a Kempo hagyományait és népszerűségét.

Az I. Respect Kupa Zen Bu Kan Kempo gyerekverseny sikeres lebonyolítása nemcsak a szervezők munkáját, hanem a résztvevő klubok és versenyzők elkötelezettségét is dicséri. A rendezvény hozzájárult a Kempo sport népszerűsítéséhez és a tehetséges fiatalok fejlődéséhez. Gratulálunk minden résztvevőnek és résztvevő klubnak a kiváló eredményekhez.