Muzsnay András Világbajnok!

2022.03.15. / Verseny, világbajnokság
Muzsnay András Világbajnok!

Muzsnay András mester a Spartan Kempo Debrecen versenyzője a március 10. és 13. között, Portugáliában megrendezésre került World All Styles Championship világbajnokságról két arany és egy ezüstéremmel tért haza. András már jó ideje tartja a versenyformát, hiszen 2021. novemberében már pástra lépett az ukrajnai Harkov városában tartott világbajnokságon, illetve két hete az Ultimate Kempo Fighting meghívásos félprofi gálán is.

A portugál versenyre így maximálisan felkészülve érkezett, amire szüksége is volt, hiszen 4 küzdelmi és 7 technikai számban méretett meg, ami esetében 16 pástra lépést jelentett a 3 nap leforgása alatt. Ehhez elképesztő mentális és fizikális felkészültségre volt szüksége, hiszen a küzdelmi számok sérülésveszélye, illetve a technikai számok fizikális és mentális terhét folyamatosan állnia kellett a három nap során.

András végig jól komponált, technikás küzdelmekkel menetelt előre elképesztő parázs küzdelmek során. A legnagyobb kihívást a szabályrendszerekre történő folyamatos átállás jelentette, hiszen számtalan esetben az egyik meccs végeztével már várták egy újabbra. Az akadályokat sikerült gördülékenyen venni, illetve mentális erővel felülemelkedni a sérülések okozta fájdalmakon. Muzsnay András mester mögött 10 év munka csúcsosodott ki az elmúlt három napban. Hatalmas érdem ez neki és a klubunknak is!