27. Hanshi Kupa nemzetközi kempo verseny

2023.12.04. / Verseny

27. Hanshi Kupa nemzetközi kempo verseny

 

Rangos nemzetközi kempo versenyen vettek részt újra a debreceni Spartan Kempo csapat harcosai. A két napos Hanshi Kupának idén Törökbálint adott otthont.  A megmérettetésre 440 harcos közel 1100 nevezése érkezett be, így a harcok reggeltől estig folytak, technikai és küzdelmi számokban egyaránt. Az első napon a gyerekeké volt a porond, akik kimagasló teljesítményükkel közel 50 érmet gyűjtöttek be, amivel sikerült 4. alkalommal is megszerezniük a legjobb gyerek csapatnak járó kupát, 300 versenyző és 45 csapat közül.

 

 

A felnőttek szintén kiemelkedően harcoltak, így nekik is sikerült közel 50 érmet bezsebelniük. Náluk már jobban domináltak a viadal szabályrendszerű, full contact mérkőzések, ahol sokuk kemény harcok árán léphetett csak a dobogóra.

Összesítettben így a Spartan Kempo Debrecen csapatának közel 100 érmet sikerült elhoznia a 27. Hanshi kupáról, amiből 47 arany, 39 ezüst és 18 bronz. A 65 csapat közül a debreceniek toronymagasan az első helyen végeztek, illetve másodiknak a felnőttek versenyében. Remek év végi zárás ez, ahol is újra sikerült megmutatni, hogy a Spartan Kempo akadémián a jövő harcosait képezzük.