World Sport Kempo világverseny 2023

2023.12.11. / Verseny

World Sport Kempo 2023.12.03. // Törökbálint

A Spartan Kempo Debrecen felnőtt csapata kiemelkedő eredményeket ért el a 2023. december 3-án, Törökbálinton megrendezett Nemzetközi Kempo Versenyen. Az eseményen részt vevő 65 felnőtt csapat és 140 versenyző között a Spartan Kempo Debrecen egy kimagaslóan sikeres teljesítményt nyújtott. A csapat összesen 12 versenyzővel vett részt a versenyen, és mind technikai, mind full contact számokban megmérettették magukat. A versenyzők kitartását és szakmai felkészültségét bizonyítja, hogy összesen 50 érmet sikerült begyűjteniük. Ez a lenyűgöző eredmény különösen figyelemre méltó, tekintettel a versenyszámok sokszínűségére és az erős mezőnyre.

.

 

A technikai és full contact számokban elért sikerek további értékelték a csapat sokoldalú képességeit. A részvétel mindkét kategóriában azt mutatja, hogy a Spartan Kempo Debrecen csapata nemcsak az elméleti, technikai készségekben, hanem a fizikai teljesítmény terén is kiválóan teljesített. Az összesítettben a csapat a második helyen végzett, ami elismerésre méltó eredmény a versenyen részt vevő 65 csapat között. Ez a pozíció nemcsak a tehetségüket, hanem a csapat összehangolt munkáját, csapatszellemét és kitartását is dicséri.

 

A kiváló teljesítmény nem csak a versenyzők személyes elhivatottságát, hanem a csapat edzőinek, támogatóinak és minden résztvevőjének odaadását is tükrözi. Gratulálunk a Spartan Kempo Debrecen felnőtt csapatának ezen emlékezetes és sikeres versenyzéshez, és kívánjuk további eredményes szerepléseket a jövőbeni kempo versenyeken!