VII. Katana Kupa

2022.10.23. / Verseny

Egy maroknyi hét fős csapattal tarolták végig a VII. Katana Kupa országos verseny 150 fős mezőnyét a debreceni harcosok. A 26 felvonult csapat közül, ahol sokan a 15 főt is elérték sikerült az előkelő második helyet megszerezni, megszorongotva ezzel az elsőnek végzett Profi Kempo akadémiát.

 

Versenyzőink a technikai és küzdelmi számokban egyaránt képviseltették magukat. A rendezvény a pusztakezes és fegyveres formagyakorlatokkal kezdődött, amit szinkronban az önvédelem követett. Ezután a küzdelmi számok, majd a Gi földharc került terítékre. Nagyon felkészült és színvonalas küzdelmeket láthattunk.

Három kemposunk kiemelkedően teljesített. Szombati Szabolcs mester kategóriában már a végső kvalifikációs pontjaiért szállt harcba, amiből egy vagonnyival hozott haza, hiszen mind a 6 versenyszámot megnyerte, így a legerdedményesebb versenyzőként végzett és új egyéni rekordot állított fel, felülmúlva az eddig 5 aranyérmes eredményét. Szintén új egyéni rekord került felállításra Kalmár Botond részéről, aki haladó kategóriában az összes versenyszámot fölényesen dominálva nyerte meg, 6 aranyérmet szerezve. Ungai Dávid egy tizedponttal sajnos lecsúszott a 4. aranyérméről, de szenzációs küzdelmeit könnyedén, másodpercek alatt vitte győzelemre.

 

 

Gratulálunk minden versenyzőknek, keményen harcoltak! Hamarosan vár minket a II. Spartan Kempo Open saját szervezésű versenyünk 2022 november 5-én.

Hajrá Spartans!